BACAĞI KESİLEN KEDİYE HAYAT OLDU

Sakarya’da yaşayan Ahsen Akdemir (29), özel klinikte karşılaştığı, bir bacağı kesilen kediyi sahiplendi. Akdemir, kediyle geçirdiği anları sosyal medyadan paylaşırken, görüntüler çok sayıda kullanıcı tarafından beğenildi.

BACAĞI KESİLEN KEDİYE HAYAT OLDU
BACAĞI KESİLEN KEDİYE HAYAT OLDU
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Serdivan’da yaşayan Ahsen Akdemir, babası İsmet Akdemir ile gittiği özel bir klinikte bacağı kesilen kediyi gördü. Klinikte kedinin trafik kazası geçirdiğini, bacağının kesildiğini öğrenen Ahsen Akdemir, duyduklarından etkilenerek, kediyi sahiplendi. Kediyi evine getiren ve bakımlarını yapan Akdemir’in, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videolar beğenildi. 'Ekim' ismini verdiği kedisiyle çekilen videolarının yanı sıra daha önceden de farklı hastalıkları bulunan sokak hayvanlarıyla da çekilen videolarını sosyal medyada paylaşan Ahsen Akdemir’in görüntüleri, çok sayıda kullanıcı tarafından beğenildi.

.

26 Kas 2020 - 10:52 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.