YANLIŞ MESAJ TARİH OLUYOR

WhatsApp, her sohbet penceresi için ayrı bir duvar kağıdı belirlenmesine imkan sağlayan 'özel duvar kağıdı' özelliğini kullanıma sundu.

Sosyal medya devi Facebook'un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıma sunduğu yeni özelliği ile gündemde. Her sohbet penceresi için ayrı bir duvar kağıdı belirlenmesine imkan sağlayan 'özel duvar kağıdı özelliğini' kullanıma sunan platform yanlış mesaj gönderilmesinin önüne geçmeyi hedefliyor. Başka bir deyişle güncelleme sonrası isteğe bağlı olarak tüm sohbetlere ayrı duvar kağıtları belirlenebilecek. Bu sayede hangi sohbet penceresinde olunduğu daha kolay bir şekilde ayırt edebilecek.

WHATSAPP’A SOHBETE ÖZEL DUVAR KAĞIDI NASIL AYARLANIR?

Peki bu özelliği nasıl aktif hale getireceksiniz? İşte 'özel duvar kağıdı' özelliğini ayarlamak için adım adım yapmanız gerekenler...

1. Bir sohbet penceresi açın.

2. Bu ekranın sağ üstte kısmında bulunan üç nokta simgesine dokunun.

3. Açılan menüden 'Duvar Kağıdı' seçeneğine dokunun.

4. Karşınıza gelen ekranda 'Değiştir' seçeneğine dokunun.

5. Parlak, Koyu, Düz Renkler ya da Fotoğraflarım’dan birini seçin.

6. Açılan galeriden istediğiniz duvar kağıdını seçin.

7. 'Duvar Kağıdını Ayarla'ya dokunun

8. 'Bu sohbet için' seçeneğini işaretleyip 'Tamam'a dokunun.

02 Ara 2020 - 13:13 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.