SPOR ŞEHRİ SAKARYA'DA YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Sakarya Gençlik Spor İl Müdürlüğünden 2020 Yılı bitmeden 2 dev yatırım daha geldi. Spor Salonu bulunmayan Söğütlü İlçesine Spor Salonu ve Yenikent'e ise Futbol, Basketbol, Voleybol Sahaları ve Yüzme Havuzundan oluşan bir Spor Kompleksi yapılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy: “Yenikent’te bulunan Spor Salonumuzun Kompleks bir yapıya kavuşabilmesi için yanına 1 adet Sentetik Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahaları ile Açık Yüzme Havuzundan oluşan bir çalışma yapıyoruz. Ayrıca halkımızın kullanacağı yürüyüş yolları ve çevre düzenlemesinin olacağı alanda bir de Genç Ofis açılacak. Öte yandan Spor Salonumuz bulunmayan Söğütlü İlçemize de bir büyük Spor Salonu yapılacak. İlgili arkadaşlarımızın yaptığı projenin sunumu geçtiğimiz günlerde Bakanlığımıza yapıldı ve ödenek tahsisi sağlandı. Yapılan proje üzerinden ihaleye çıkılacak ve 2020 yılı bitmeden inşaat çalışmalarına başlanacak. Diğer yandan devam eden Yaşayan Stadyum kapsamında Yeni Sakarya Stadyumunda yapılacak olan Spor Lisesi ve Stadyum etrafındaki çalışmalarımızda tüm hızıyla devam ediyor. 2021 Yılı bahar aylarında bu çalışmalar tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak. Geçtiğimiz günlerde de Karapürçek İlçesine yapılacak olan Sentetik Zeminli Futbol Sahası ihalesi yapılmıştı. 10 Aralık 2020 Günü ihalesi olacak projemizde 2021 yılı başlarında tamamlanmış olacak. Sakaryamızın tüm İlçelerinde yatırımlara 2021 yılında da devam edeceğiz. Hedefimiz 2021 yılı bitmeden Sakarya'nın 2050 yılına kadar olan tüm Spor Tesisi ihtiyacını karşılamak.” dedi.

Bu arada Molla Köy Kürek-Kano Tesisi projesinin yanı sıra, Geyve ve Pamukova İlçelerine yapılacak olan Spor Tesisleri projeleri de hazırlık aşamasının kısa sürede tamamlanıp, 2021 yılı başlarında Gençlik ve Spor Bakanlığına sunulacak.

27 Kas 2020 - 12:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.