SAKARYASPOR’DA KORONA ŞOKU

Sakaryaspor, Pendikspor maçı için yapılan Covid-19 testlerinde 3 kişinin sonucunun pozitif çıktığını sosyal medyadan duyurdu.

Sakaryaspor'da yapılan Covid-19 testlerinde 3 kişinin test sonucu pozitif çıktı. İşte Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama: “Pendikspor maçı için yapılan Covid-19 PCR testinde şu ana kadar çıkan sonuçlara göre; bir futbolcu ve iki antrenörümüz pozitif çıkmıştır. Pozitif sonucu çıkan üç kişi de izole edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır.”

Kupa maçı öncesinde Oğuz Çalışkan, Devrim Taşkaya ve antrenör Osman Kılıç'ın da testleri pozitif çıkmıştı.

26 Kas 2020 - 23:56 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.