Sakaryaspor’da bugün ilk transfer kesinleşiyor

TFF 2.Lig’de İlk devrenin sona ermesinin ardından gözlerin transfere çevrildiği Sakaryaspor’da bugün ilk transferin kesinleşmesi bekleniyor.

İLK TRANSFER OKAN

Transferde hummalı bir çalışma içerisinde olan Sakaryaspor’un kadrosuna yaptığı ilk takviye belli oldu. Yeşil Siyahlılar, 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Diyarbekirspor forması giyen orta saha oyuncusu Okan Dernek ile anlaşmaya vardı.

KAMPA KATILACAK

Geçtiğimiz sezon Diyarbekirspor ile 3.Lig’de şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Okan Dernek, bu sezon Sakaryaspor’un da bulunduğu Kırmızı Grup’ta ilk devre oynanan 19 maçında 15’inde ilk 11’de kendine yer buldu. 3.Lig’de geçen sezon 7 gol kaydeden Dernek, bu sezon ise 2 gol atma başarısını gösterdi. 27 Yaşındaki oyuncu Diyarbekir’de oynanan karşılaşmada yeşil siyahlılara karşıda forma giymişti. Transferin bugün kesinlik kazanması ve oyuncunun 2 Ocak’ta Antalya’da başlayacak kampa katılacak ilk transfer olması bekleniyor.

İKİNCİ HEDEF EMİR

Transfer politikasında önemli değişiklikler yapan yeşil siyahlıların ikinci hedefinde 1.Lig ekiplerinden İstanbulspor’un genç yeteneği Emir Kaan Gültekin bulunuyor. Bu sezon 1.Lig’de 14 maçta forma giyen genç oyuncu geçtiğimiz sezon ise 3.Lig 3.Grup’ta şampiyon olan Isparta32 forması ile 19 gol atarak grubun gol kralı oldu ve şampiyonluğa önemli katkı yaptı. Bu performansı ile dikkatleri çeken Emir Kaan’ın ikinci yarıda satın alma opsiyonlu kiralık olarak forma giymesi bekleniyor.

29 Ara 2021 - 09:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.