METİN DOĞRUCAN'DAN AKKUŞ'A SERT TEPKİ

Kongre süreci ile ilgili sosyal medyada bir çok paylaşım yapılırken Sakaryaspor’un eski kulüp başkanı Metin Doğrucan sosyal medya hesabından Uğur Akkuş’u destekleyenleri eleştirerek şu ifadelere yer verdi:

Sakaryaspor’da 5 Aralık kongre gerçekleştirecek. Kongre öncesinde Cumhur Genç, Uğur Akkuş ve Hüdaverdi Bahadır adaylığını açıkladı.

Kongre süreci ile ilgili sosyal medyada bir çok paylaşım yapılırken Sakaryaspor’un eski kulüp başkanı Metin Doğrucan sosyal medya hesabından Uğur Akkuş’u destekleyenleri eleştirerek şu ifadelere yer verdi:

“Nasıl bir kulüp istersiniz: Her yıl 20.000 kombine satan, futbol okulları şehrin her yanına yayılmış, sürekli eğitim programları ile halkla iç içe. Gelir gider tablosu 3 ayda bir üyeleri ile paylaşılan. Yüksek rağbet gören şeffaf, güvenilir olduğu için sponsoru olan mı? Yoksa kongrelerinde sadece şampiyonluk hedefi olan ve hedef için her yolu mübah gören ve kulübün geleceğini sadece kendinin görev süresi kadar gören, hesap vermeyen yönetim kurulları veya milyoner olduğunu iddia eden bir tüccarın macera aradığı bir kulüp mü?

Sakaryaspor borçsuz bir kulüptür. Birilerinin yaratmaya çalıştığı yapay endişelere kapılmak yerine, kendinize dürüst olun ve bir bir aynaya bakın! Ben gerçekten kulübü mü çıkarsız seviyor muyum? Diye sorun kendinize cevabınız samimice evetse o zaman kurtuluş sendedir. Bu soruya cevap hayır ise lütfen hatanızdan geri dönün, sevginizi tekrar tanımlayın. Sevginin gerektirdiklerini yapın, emek verin dürüst olun ve destek verin güzel ve doğruya; işte o gün kulüplerimiz kurtulur. Şeffaf, hesap verebilir, işin ehli insanların çalıştığı bir kulüp.

Tribünlerden sevdiğimiz bu şehrin kurtuluşu yine tribünlerdedir. Gücünün farkına var egolarını yen. Yeter de. Ömerlerin, Bir Savaş Üstülerin, Aykutların kemiklerini sızlatma, Yeter de Yeter. Bu tüccarlara dur de. Bizim en güzellerimizin adlarını ağzına alma de onlara.”

22 Kas 2020 - 14:54 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.