Kongreler iptal oluyor !

Sakaryaspor’un 5 Aralık’ta yapacağını açıkladığı olağanüstü genel kurulun 28 Şubat 2021 tarihine ertelenmesi bekleniyor.

Pandemi tedbirleri ile ilgili genelgenin 28 Şubat 2021’e kadar uzatılmasına kesin gözü ile bakılırken Sakaryaspor’un 5 Aralık’ta yapmayı planladığı olağanüstü genel kurulun hafta sonuna kadar iptal kararının açıklanması gündemde.

GENELGE UZUYOR

İçişleri Bakanlığı’nın Kasım ayı başında yayınladığı ve stk, meslek kuruluşları, dernek birlik ve kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinlikleri yasakladığı ve 1 Aralık 2020 son bulan genelgenin 28 Şubat 2021'e uzatılacağı öğrenildi. Bu tarihe kadar genel kurulların toplanmasına izin verilmeyeceği, pandeminin seyrine göre bu konuda tekrar karar alınacağı gelen bilgiler arasında.

YÖNETİM DEVAM

Sakaryaspor’un daha önce 28 Kasım olarak duyurduğu genel kurul tarihi daha sonra genelge nedeni ile 5 Aralık olarak değiştirilmişti. Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda yasak kararının uzaması durumunda yeşil siyahlıların kongresi Mart ayının ilk haftasına kadar yapılamayacak. Kararın hafta sonuna kadar kesinleşmesi beklenirken Cevat Ekşi başkanlığındaki yönetimin bu kararın ardından teknik direktör ve ara transfer konusundaki çalışmalarına hız vereceği konuşuluyor.

GS ve TS İPTAL ETTİ

Öte yandan dün yapılan Bilim Kurulu toplantısının ardından Süper Lig ekiplerinden G.Saray ve Trabzonspor kulüpleri Aralık ayı içerisinde yapacaklarını açıkladıkları olağanüstü genel kurullarını ertelendiklerini resmen duyurdular.

25 Kas 2020 - 17:29 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.