HAKEM ANKARA’DAN

Misli.com 2.Lig’de 12.haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre Sakaryaspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pendikspor karşılaşmasını Demokrat Özgür Güneş yönetecek. Güneş’in yardımcılıklarını ise Ali Etlikçi ve Boran Turhan yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Eren Gökmen olacak.

Ankara Bölgesi hakemi olan Demokrat Özgür Güneş, kariyerinde daha önce Sakaryaspor müsabakasında düdük çalmazken iki kez dördüncü hakem olarak görev almıştı.

26 Kas 2020 - 12:21 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.