Bayburt-Sakaryaspor maçıda ertelendi

Sakaryaspor'un 9 Aralık’ta Bayburt İl Özel İdarespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada ertelendi

Misli.com 2.Lig’in 13 haftasını maç yapmadan geçiren Sakaryaspor, galibiyet serilerine istemeden de olsa ara vermek zorunda kaldı. Yeşil Siyahlıların dün oynaması gereken Elazığspor müsabakası 15 koronavirüs vakası nedeni ile ertelendi.

Yeşil Siyahlıların 9 Aralık’ta Bayburt İl Özel İdarespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada 25 kişilik kadro 14'ün altına düştüğü için TFF tarafından ertelendi. Temsilcimizin 13 Aralık Pazar günü sahasında oynayacağı Serik Belediyespor müsabakasının durumu ise maçtan önce yapılacak testlerin ardından belli olacak.

03 Ara 2020 - 15:44 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.