Akkuş'un adaylığı engellenmek mi isteniyor ?

Uğur Akkuş'un Sakaryaspor'a delege olmadığı gerekçesi ile genel kurula sokulmayacağı iddiaları büyük tepki çekti.

Sakaryaspor’un 28 Kasım’da yapılması planlanan olağanüstü genel kurulu öncesinde şuana kadar 3 aday ortaya çıktı. Eski Başkanlardan Cumhur Genç’in yanı sıra mevcut yönetimden Hüdaverdi Bahadır ve İş adamı Uğur Akkuş şuana kadar aday olan isimler.

Genel kurul öncesinde dün gece bazı basın organlarına düşen haber tepki çekti. Son genel kurulda Cevat Ekşi ile başkanlık yarışına giren ve az bir oy farkı ile seçimi kaybeden Uğur Akkuş’un 28 Kasım’da başkanlığa aday olamayacağı iddiası ortaya atıldı. Akkuş’un Sakaryaspor’a delege olmadığı ve bu yüzden aday olamayacağı iddiaları iş adamını destekleyen yeşil siyahlı taraftarların büyük tepkisini çekti.

Öte yandan 60 delegenin imzası ile Uğur Akkuş’un aday gösterilebileceği öğrenildi.

19 Kas 2020 - 12:10 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

İbrahim - Bunca zamandir neredeydiniz Sakaryaspor hüzünlü günler yaşarken neden hic destek vermediniz simdi niye böyle yaygara yapıyorsunuz Sakaryaspor bunca çile çekerken deve kuşu gibi kafanızı kuma gömüyordunuz simdi niye bi taraflarınız tutuştu denek ji bazi şeyler piyasaya çıkmasından korkuyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 12:10