Özkoç’u topa tuttular

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sarf ettiği, 'Sen FETÖ'cünün Allah'ısın açıklamasına AKP İl Başkanı Yunus Tever ve AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek çok sert yanıt verdi.

Özkoç’u topa tuttular
Özkoç’u topa tuttular
Haber albümü için resme tıklayın

“İSTİFAYA DAVET EDİYORUZ”

“Türkiye aleyhine lobi faaliyetlerine destek olan, PKK'nın siyasi uzantılarıyla ortaklık yapan, 17-25 Aralık sonrası FETÖ ile işbirliği yapan, darbe şakşakçılığında en ön sırada yer alan CHP’nin çirkin yüzü Özkoç, artık şirazeden çıkmıştır. Bu şahsın meclis çatısı altında Sakarya Milletvekili olarak görev yapmasından dolayı utanç duyuyoruz. Kendisini derhal istifaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

“BATAKLIĞINIZDA BOĞULUN”

Tever, “Günümüzün CHP’si tam anlamıyla hadsiz Özkoç’un vuku bulmuş halidir. Bu aziz millet; kimlerin uzaktan kumandalı, kimlerin ikinci el kiralık vekil olduğunu gayet iyi biliyor. Aziz milletimizden 19 yıldır yediğiniz tokatları yemeğe devam edeceksiniz. Kendi bataklığınızda boğulun!” dedi.

“YAZIKLAR OLSUN”

Atabek ise konu ile alakalı, “CHP-FETÖ-HDPKK arasındaki sapkın ilişkinin meyvesi olan bu çukur siyaseti, iftira ve yalan odaklı şer hareketi hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Ferasetli Anadolu insanımız bu sapkınlara sandıkta cezasını verecektir!!! Yazıklar olsun.” İfadelerine yer verdi.

10 Oca 2022 - 12:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.