DEVA GENÇLİK TÜRKİYE'Yİ ADIM ADIM DOLAŞIYOR

Son haftalarda neredeyse her gün başka bir şehirde gençlerle buluşan Av. Doğa Şanlıoğlu Sakarya’ya geldi.

DEVA GENÇLİK TÜRKİYE'Yİ ADIM ADIM DOLAŞIYOR
DEVA GENÇLİK TÜRKİYE'Yİ ADIM ADIM DOLAŞIYOR
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlerin gelecek Türkiye hayallerini farklı şehirlerde birçok gençle birlikte konuşuyor.Yapılan etkinliklerde alışılagelmiş bir görüşme düzeninin dışında yenilikçi bir sistemle görüşmelerini sürdürdüğünü belirten Şanlıoğlu, görüşmelerinde kürsü kullanmıyor. Herkesin daire düzeninde oturduğu sistem aracılığıyla katılımcıların birbirleriyle daha rahat ve daha interaktif bir sohbet gerçekleştirilmesinin amaçlandığını anlattı.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Yapılan görüşmelerde gençliğin sorunlarının birçoğunun bütün şehirlerde ortak olduğunu belirten Şanlıoğlu, Özgürlük, işsizlik, adalet ve eğitim gibi ana başlıkların ülkemizde ortak sorunlar olduğunun altını çizdi. DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı’nın çalışma düzenine dikkat çeken Şanlıoğlu, Gençlik Politikaları Başkanlığı olarak mevcut sorunları sürekli dile getirmekten çok bu sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmaya ve politikalar oluşturmaya çaba sarf edildiğine dikkat çekti.

15 Kas 2020 - 13:31 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.