SAKARYA’DA VAKALAR ARTTI

Aralarında İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü'nün de bulunduğu 6 ilin sağlık müdürleriyle görüşen Sağlık Bakanı Koca, “Vakalar Tokat, Tekirdağ, Adana, Mersin ve Sakarya'da iki haftada yüzde 100 arttı” dedi.

SAKARYA’DA  VAKALAR ARTTI
Haber albümü için resme tıklayın

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aralarında Sakarya'nın da bulunduğu 6 ilin İl Sağlık Müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıyı sosyal medya hesabından duyuran Bakan Koca, “Adana, Mersin, Sakarya, Tokat, Tekirdağ ve Erzurum Sağlık Müdürleri ile yaptığımız online toplantıda, salgının bu illerimizdeki seyri, temaslı takibi, hasta yükü ve vakaartışları üzerinde durduk” dedi.

VAKA ARTIŞI YÜZDE 100

6 ildeki vaka artış hızından bahseden Koca, “Vakalar Tokat, Tekirdağ, Adana, Mersin ve Sakarya'da iki haftada yüzde 100, Erzurum'da ise yüzde 50 artış gösterdi. Tedbirlerden verdiğimiz her taviz, salgınla mücadeleyi zorlaştırıyor. Tedbirin olmadığı yerde tehdit devam ediyor” ifadelerini kullandı.

27 Kas 2020 - 19:28 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.