MURAT BALABAN TERCİHİ YANLIŞTIR!

Gel de sinirlenme, sallama? Hayır yani, hangisine kızmayayım ki?

Cevat Ekşi’nin beraber yola çıktığı ekibini adeta satarak seçim kararı almasını ve bu seçimin de İçişleri Bakanlığının yeni talimatı gereği en erken Mart başına kadar yasaklaması sonucu, o tarihe kadar başkanlığı götürmemesine mi kusayım yoksa tüzük gereği Ekşi’nin istifa edip de Hüdaverdi Bahadır ve yönetiminin devam etmesine mi?

Şu da bir gerçek ki, Ekşi için her ne kadar “Ekrem Yüce istediği için” istifa ettiği öne sürülse de kendisi bunu yalanlayıp “Ekrem Yüce zarar görüyor” diyerek önce seçim kararı aldırmış sonra da istifa etmiş ve işi başkan yardımcısı olan Hüdaverdi Bahadır’a bırakmıştır.

İkinci konu da Serdar Bozkurt’un teknik direktörlüğe getirildiği açıklanıp sonra Tatanga baskısıyla bundan vazgeçip Murat Balaban ile yola devam etme kararı almak oldu.

Hüdaverdi Bahadır orda hiç durmasın, ya istifasını hemen versin yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla beraber ya da Kulüp Başkanlığına Amigo Ersin’i, Baba Murat’ı, Volkan Kahya’yı falan getirsin. Söyler misiniz bana? Takıma getirilecek teknik adam kararını bir başkan ve yönetimi nasıl veremez? Öyle ya, bu takımı onlar yönetiyor ya? Ve bu tür insanlara uyup da öyle kararlar alıyorlar ya?

SÖZ AĞIZDAN ÇIKAR AĞIZDAN!

Ben de soruyorum o zaman Hüdaverdi Bahadır ve onunla birlikte bu işi üstlenen yönetim kurulu üyelerine?

Madem taraftarlardan korkacaktın, o zaman ne diye Serdar Bozkurt ile anlaştığını söyledin? Hadi açıkladın, o zaman o Bozkurt’u bugünkü Elazığspor maçından önce veya sonrasında neden teknik direktör olarak çıkartmadın? Ya da bu kadar korkacaktın da o zaman Serdar Bozkurt ismini hiç açıklama, açıklatma!

İnanamıyorum ya bu yapılana, kafayı yiyeceğim resmen kafayı? Ne Murat Balaban’ı, ne devamı? Ben de Murat kardeşimi severim ve her maç sonrasında onu arayıp tebrik de ettim ama o iş başka bu iş başka. Çünkü Balaban takımı şampiyonluğa falan taşıyamaz. Yahu en azından belgesi yok belgesi. Peki ya bu lig ve takım için tecrübesi var mı? Hayır. Ve sizler bunu bile bilmeden, sırf son 3 maçı kazandık diye onu takımda tutacaksınız öyle mi?

Bu arada Bahadır veya yönetimi eğer ki biz öyle bir açıklama yapmadık derlerse de fena bozarım. Çünkü kazandığımız Pendikspor maçından sonra bile beni başta Amigo Ersin olmak üzere çok kişiyi arayıp, “Abi ya bunlar kafayı mı yedi? Nerden çıktı şimdi bu Serdar Bozkurt’u takımın başına getirmek. Biz istemiyoruz, Balaban ile yola devam edilmeli” demezdi. Yani sadece biz değil taraftarların çoğu da biliyordu Serdar Bozkurt ile anlaşmaya varıldığını…

Bende SÖZ NAMUSTUR diyenleri başımda taşırım ama sözünü yalayanları asla!

NE YAPILMALIYDI?

Burada yapılması gereken tek şey, her ne kadar resmi evrak olmasa da SÖZ ile anlaşan Serdar Bozkurt’u takımın başına geçirmekti.

İkinci iş ise, Murat Balaban ismini bir kalemde silip atmak değil, onu da Bozkurt’un yanına yardımcı olarak vermekti. Bunu bile düşünemedi Bahadır ve yönetimi…

Bugün ne olacak biliyor musunuz?

Takımda 6 isim, korona, sakat ve cezalı oluşu nedeniyle yok. Allah korusun ama bunun bir de dün yapılan testleri vardı ki ben bu yazımı yazdığımda o test sonuçları gelmemişti. Eğer ki bu 6 isme yeni isimler de gelirse takımın yarısı olmayacak bu maçta. hadi sahaya takım çıkar da bu maçı kazan da göreyim.

Eğer ki bugün yenilirsek önce Bahadır ve yönetimini, sonra da Tatangalar’ı topa tutarım. Yenersek mi? Hiç sanmıyorum hiç…

Çünkü Murat Balaban Sakaryaspor’u önce lider sonra da şampiyon yapamaz.

Şimdi böyle dedim ya, eminim ki bir çok kişi, “Biz Balaban ile sezon sonuna kadar demedik, en azından şu dönemde, en çok da devre arasına kadar götürsün, devre arasında yeni hocayla devam ederiz dedik” diyecekler. Hele hele bugün veya bu maçtan sonraki ilk yenilgide eğer bu insanların en az yarısı Balaban’ın kellesini istemezse de namerdim.

VAR MI CESARETİNİZ?

Tamam kalsın Balaban, gelmesin Bozkurt veya başkası. Ama hiç transfer de yapılmasın. Bu seneyi bu kadro ile geçiştirelim. Devre arasında yine para harcayıp borcu daha da arttıracağımıza bu kulübü daha fazla borca sokmadan mevcut takıma paralarını ödeyerek devam edelim. İsterse ilk 5 sıraya girmeyelim ki benim BAŞARI kriterim sadece ve sadece GRUP BİRİNCİLİĞİ’dir. Yoksa ha 2.sırada olmuşuz ha küme düşen 3 takımın son üstünde yani 15.sırada benim için hiç fark etmez. Hatta daha da ileri gideyim. Bu kadrodan, aldıkları parayı hak etmeyen ve futbol oynamayan Çağrı, Muhammet, Hakan, Caner ve Berk İsmail gibi isimleri de devre arasında gönderelim. Çünkü bu oyuncuların takıma faydası olmadığı ve olmayacağı gibi zararı da galibiyet primleri hariç tam 3,5 milyon lira…

Madem hedef grup birinciliği değil, o zaman en azından daha fazla borç yapmayalım küçülmeye gidelim. Boşuna para mara da harcamayalım çünkü BU TAKIM belki ilk 5 sırayı alabilir ama kesinlikle Play Off şampiyon olamaz.

Derseniz ki madem bu takımdan cacık bile olmuyor Serdar Bozkurt’u neden istiyorsun ısrarla? Hayır illa o olsun değil derdim, Balaban ile bu işin yürümemesi gerektiği ve onun yerine en azından Serdar Bozkurt gibi Balaban’dan 10 gömlek bir teknik direktörle devam edilmesidir. Tabii ki grup birinciliği için devre arasında yine bol para harcanıp ona göre bir takım kurulacak ise ki bunun yine garantisi yok hiç bir şekilde?

Sonuçta yapılacak şey belli?

Ya bu yıl ligde kalmaya veya gittiğimiz yere kadar gitmeye olup hiç transfer yapmadan ve hatta olanların bir kısmını da gönderip Murat Balaban ile sezon sonuna kadar gidelim. Ya da daha da BATMAYI göze alıp yeni sezona Serdar Bozkurt veya daha kaliteli bir teknik heyetle, tıpkı Manisaspor ve Samsunspor gibi daha ilk yarıda herkesin gözünü korkutup ONLAR ŞAMPİYON OLUR dedirtecek ve şampiyon olacak bir kadro kuralım.

Kararı da ben değil bu yönetim versin. Pardon Tatangalar? Öyle ya, ben ortada bir başkan ve yönetim değil onların ipleri Tatangalar’ın elinde olan kukla bir yönetim görüyorum!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hasan Gökdemir - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.