Mekanın cennet olsun

Geç kalınmış bir yazı biliyorum…

Korona illeti ne zaman kimin kapısını çalacak belli değil.

Dün Aziz Başkanın kapısını çaldı, yarın belki de sizin.

Aziz Duran benim için bir belediye başkanından fazlasıydı.

Bazen ağabey, bazen iyi bir arkadaş oldu…

Gazetecilik, belediye başkanlığı ilişkisinin ötesinde ağabeyimi kaybettim.

Mekanı cennet olsun.

Şehirde yaptığı eserler ortada. Göreve ilk başladığı günden makamdan ayrıldığı güne kadar iyi niyetiyle şehre katkı sundu.

Siyaseti giyotinden geçirildi seçildiği dönemde. Sonrasında da durum çok farklı olmadı tabiî…

Yılmadı.

Kareli ceketinden giydiği gömleğe kadar her şeyi eleştirildi. Kızdı, içinde fırtınalar koptu. Beyaz teni bazen kıpkırmızı oldu. Ama kırmamak için azami gayret sarf etti.

Aziz Duran döneminde açılan caddeler, şehre çizdiği rota ve şer odaklarına karşı verdiği mücadelenin ne kadar önemli olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz.

Kentpark, Kent Meydanı başta olmak üzere açılan caddelerden terminal binasına, ADASU HES’in başlangıcından daha birçok hizmette imzası var Aziz Başkanın…

Zorluklar içerisinde geçen bir dönemde, korona illeti aramızdan ayrılmasının sebebi oldu.

Binlerce insan virüs ile mücadele ediyor.

Geç kalınmış, gecikmiş bir yazı diyerek başladım. Aziz ağabey ile aynı dönemde manden ocağından emekli babamda koranavirüse yakalandı. Annem ve kız kardeşim…

Babam yoğun bakımda virüsü yenmeye gayret ediyor yorgun vücuduyla.

Madenci babam ile Aziz ağabeyimin aynı dönemde korona olması derinden sarstı haliyle…

Aziz ağabeye Allah’tan rahmet, sevenlerine sabırlar dilerken, babam, annem ve kardeşim de dahil virüs ile mücadele eden herkese Allah’tan şifalar diliyorum.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Arka Plan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.