YAVRU KÖPEĞE ÇARPIP KAÇTI

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı ve yerde can çekişir halde olan köpeğini sahibi kurtardı.

YAVRU KÖPEĞE ÇARPIP KAÇTI
YAVRU KÖPEĞE ÇARPIP KAÇTI
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı ve yerde can çekişir halde olan köpeğin sahibi ses ile birlikte dışarıya çıktı. Yolun ortasında gördüğü yaralı köpeğini veterinere götüren sahibi, sorumsuz araç sürücüsüne adeta insanlık dersi verdi.

YAVRU KÖPEĞE ÇARPTI

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü Kocaali ilçesi (Yeni Mahalle) Gündoğdu mahallesinde meydana geldi. Hendek yolundan Kocaali istikametine doğru ilerlemekte olan bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen yavru köpeğe çarptı. Çarpmanın etkisiyle köpek yola savrulurken, sorumsuz araç sürücüsü ise bir kaç saniye durup yoluna devam etti. O esnada köpeğin acı sesiyle yola çıkan köpeğin sahipleri olay sonrasında hemen yaralı köpeğin yanına koştu.

KÖPEĞİ KENDİ İMKANLARIYLA VETERİNERE GÖTÜRDÜLER

Köpeğin Sahibinin eşi üzerindeki hırkasını çıkarıp köpeği kucağına alarak hemen eşi Ertuğrul Alemdarı aradı. Aile Köpeği, Kocaali ilçesinde bulunan bir veteriner kliniğine getirdi. Kliniğe getirildiğinde durumu ağır olan ve tedavileri sonrasında sağlık durumu iyiye giden köpeğin sadece ayağı kırıldığı öğrenildi. Daha sonra Alemdar Ailesi köpeği eve getirerek tedavilerine kendileri devam etmektedir. Köpeğin Sahibi olan Ertuğrul Alemdar Kamera kayıtlarına inceledi. İnceleme sonrasında Sosyal medya üzerinden görüntüleri paylaşan Alemdar, sorumsuz araç sürücüsüne adeta insanlık dersi verdi.

28 Kas 2020 - 11:44 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.