YARDIM İSTEYEN 2 KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Ferizli İlçesinde esnaflık yapan Cemil Serhoş (27), evine gittiği sırada araçlarının bozulduğunu belirterek kendilerine yardım etmesini isteyen 2 kişinin saldırısına uğradı.

Ferizli İlçesinde esnaflık yapan evli ve 1 çocuk babası Cemil Serhoş (27), 23 Ekim’de işyerini kapatarak eve gittiği sırada yol kenarında kaputu açık halde bir cip olduğunu fark etti. Cipin yanındaki 2 kişiden biri, otomobiliyle geçmekte olan Cemil Serhoş’u durdurmak istedi. Camı açan Serhoş’a araçlarının bozulduğunu belirten 2 kişi, kendilerine yardım etmesi için Serhoş’u otomobilden indirmek istedi. Bu isteklerini kabul etmeyen Serhoş’a saldıran ve yumruk atan 2 kişi, daha sonra çalışır durumdaki ciplerinin kaputunu kapatarak araca bindi. Kameranın görmediği bir alandan gelen 1 kişinin de bindiği cipteki 3 kişi, şahıslardan kaçarak Ferizli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığınan Cemil Serhoş’un şikayeti sonrası gözaltına alındı. İfadeleri alınan 3 kişi daha sonra serbest bırakıldı.

‘’İNSANLIK OLSUN DİYE DURDUM’’

Konuyla ilgili olarak konuşan Cemil Serhoş, “Gece vakti dükkanımı toparlarken bir kişinin beni izlediğini sezdim. Çarşıda çok olan bir olay olduğu için çok umursamadım. Dükkanımı kapatıp aracımla evime doğru yöneldiğim vakit yol kenarında bir aracın kaputunu açık bir şekilde beklediğini gördüm ve bana el ettiler. Bende insanlık olsun diye durdum. Araçlarının arıza yaptığını ve yardım etmemi istediler. Bende araçtan anlamadığımı ve yardımcı olamayacağımı söyledim. Onlar araçtan inmediğimi anlayınca araçtayken bana saldırdılar. Şahıslar yakalandı fakat ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Duyduğuma göre ifadelerinde benim onlara küfür ettiğimi ve o yüzden sadırmışlar. Beni tanımadıklarını onlar da kabul ediyor. Ben de onları tanımıyorum zaten. Neden olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle planlı bir olaydı. Eşim, ailem herkes şahısların salınmasından çok rahatsız. Eşim dışarıya bile korkarak çıkıyor. Aynı olay başımıza gelir mi diye. Devlete olan güvenimizin sarsılmaması için şahısların gözaltında tutulmasını gerekli kurumlardan rica ediyoruz” dedi.

25 Eki 2020 - 13:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.