ÖNÜNE DOMUZ SÜRÜSÜ ÇIKTI

Kocaali ilçesinde balığa giden vatandaşın önüne domuz sürüsü çıktı. Olay karşısında şaşıran vatandaşlar o anları saniye saniye cep telefonu ile kaydetti.

ÖNÜNE DOMUZ SÜRÜSÜ ÇIKTI
ÖNÜNE DOMUZ SÜRÜSÜ ÇIKTI
+2
Haber albümü için resme tıklayın

CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Kocaali İlçesi Melenağzı mevkiinde akşam saatlerinde kendi aracı ile balık tutmaya giden 55 yaşındaki İsmail Gönültaş, domuz sürüsüne denk geldi. Karşılaştığı olay karşısında çok şaşıran Gönültaş o anları saniye saniye cep telefonu ile kaydetti. Bir müddet domuz sürüsünü aracıyla takip eden Gönültaş domuzların tarlaya kaçmasından sonra yoluna devam etti.

28 Kas 2020 - 16:49 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.