Elektrik kabloları koptu! Faciadan dönüldü

Karasu'da Mimar Sinan Caddesi üzerinde bulunan elektrik kabloları koptu. Bu durumun düzeltilmesini isteyen vatandaş; "Allah korusun acilen bir yetkili gitsin bu nasıl bir sorumsuzluk?" dedi.

Elektrik kabloları koptu! Faciadan dönüldü
Elektrik kabloları koptu! Faciadan dönüldü
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya'nın Karasu ilçesi Mimar Sinan Caddesi yolu üzerinde olan elektrik direğine bağlı olan kablolar koptu. Yağışlı havayla beraber elektrik kabloların kopması büyük bir faciaya zemin hazırladı. Bunu gören çevredeki vatandaşlar hemen ekiplere haber verdi.

"BU NASIL BİR SORUMSUZLUK?"

Bu durumun acilen düzeltilmesini isteyen vatandaş; "Allah korusun acilen bir yetkili gitsin bu nasıl bir sorumsuzluk? Eğer orda bir çocuk olmuş olsaydı veya herhangi bir vatandaş ne olacaktı? Tehlike geliyorum diyor. Yazık" diye konuştu.

08 Nis 2021 - 15:41 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.