DEV BALIK OLTADA!

"Karasu Olta Balıkçıları” isimli sosyal medya platformunun yöneticiliğini yapan Mehmet Bingül şimdiye kadar olta ile Karasu’da yakalanamayan dev bir deniz levreğini olta ile yakalamayı başardı.

DEV BALIK OLTADA!
DEV BALIK OLTADA!
Haber albümü için resme tıklayın

Bingül, at-çek yöntemiyle yakaladığı 8,638 kilo ağırlığındaki balık hakkında şunları söyledi; "Her oltacının rüyasıdır bu balık. Bugün de bana denk geldi. İlgi ve alaka için herkese teşekkür ederim” Öte yandan Bingül, balığı yakalama anlarının videoya kaydedildiğini ve yakında “Karasu Olta Balıkçıları” adlı youtube kanalında yayınlayacaklarını ifade etti.

15 Kas 2020 - 22:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Olta Balıkçısı - Tebrik ederim Mehmet abiyi. Gerçekten de zoru başardı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Kasım 22:52