CHP SAKARYA KADIN KOLLARI TARAKLI'DA

CHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Azize Ceroğlu ve yönetim Kurulu üyeleri Taraklı İlçe Kadın Kolları Başkan Ebru Aslan Işık ve yönetim kurulu üyeleri ile beraber Taraklı’da çalışma gerçekleştirdi.

CHP SAKARYA KADIN KOLLARI TARAKLI'DA
CHP SAKARYA KADIN KOLLARI TARAKLI'DA
+1
Haber albümü için resme tıklayın

CHP Sakarya İl Kadın Koları Başkanı Azize Ceroğlu verdiği bilgide “Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid 19 salgını nedeniyle zor günlerden geçmekteyiz. Örgüt olarak maske ve dezenfektan dağıtımlarıyla üyelerimize ve halka ulaşmaya çalışıyor sorunlarını dinlemeye ve gerekli yerlerde çözüm olmaya çalışıyoruz. Koşullarımız gereği yeni geliştirdiğimiz proje kapsamında “Hukuki ve sosyal yardımlaşma” başlıklı özellikle çocuk istismarı,kadın-insan haklarını kapsamında “İstanbul sözleşmesi konusuyla çalışmamıza Taraklı ilçemizden başladık.Amaç örgütümüzle avukatlarımızla,halkımızı buluşturmak,sorunları günü günceli yerinde konuşmak ve çözüm bulmak.

COŞKULU KUTLAMA

Bu kapsamda CHP il kadın Kolları Taraklı İlçe kadın kollarımızla keyifli bir çalışma gerçekleştirerek diğer ilçelerimizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sonrasında da Cumhuriyetimizin 97 yılı nedeniyle tüm kadınlarımızla coşkulu bir kutlama yapacağız” dedi.

06 Eki 2020 - 16:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.