CHP MASKE DAĞITTI

Ülkemizde her geçen gün artan Covid-19 virüsü sebebiyle henüz maskelerimize veda edemedik. Verilerin Sakarya’da pik yapması sebebiyle her geçen gün maske tedarik etmek durumunda olan halkımız için CHP Pamukova İlçe Yönetimi, Pamukova ilçe pazarında maske dağıtımı yaptı.

CHP MASKE DAĞITTI
CHP MASKE DAĞITTI
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Başkanı Fikret Uysal, İlçe Yöneticileri Mehmet Doğar ve Elveda Çakır'ın katılımıyla gerçekleştirilen maske dağıtımına halkımızın ilgisi büyüktü. Başkan Fikret Uysal "Biz hemşehrilerimize verdiğimiz değer ile önce insan bilinciyle vatandaşımızın bir nebze de olsa yanında olmaya çalışıyoruz. Covid-19 her geçen gün çoğalmakta ve bunun en önemli artış sebebi maskenin yanlış kullanımı. Sağlığımız için sık sık değiştirilmesi gereken maske, vatandaşın cebine ciddi bir külfet olmaktadır. Bizler elimizden geldiğince her zaman vatandaşımızın yanındayız ve destekçisiyiz." dedi.

03 Ara 2020 - 09:52 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.