‘YAVRUMUN RUHU HUZUR BULMADI’

F.A. isimli kadın kedisini kısırlaştırmak için Sakarya’da bulunan bir veterinere götürdü. Ancak F.A., 15 gün kedisinden haber alamadığını iddia ederek 15 günün sonunda kedisinin öldüğünü öğrendiğini söyledi.

‘YAVRUMUN RUHU HUZUR BULMADI’
‘YAVRUMUN RUHU HUZUR BULMADI’
Haber albümü için resme tıklayın

F.A. isimli kadın kedisini kısırlaştırmak içinSakarya’da bulunan bir veterinere götürdü. Ancak F.A. 15 gün kedisinden haber alamadığını iddia etti. Bunun üzerine veterineri aradığını söyleyen F.A.; “15 gün yalvardım. Bir kere göreyim, o benim sesimi duyunca iyi olur diye” dedi.

ŞOK GEÇİRDİ

Veteriner ise F.A.’ya kedinin steril bir ortamda olduğunu söyleyerek; “Onun iyiliği için göstermiyoruz” cevabını verdi. Kedisinin hasta olmadığını sadece kısırlaştırmak için veterinere götürdüğünü belirten F.A., veteriner tarafından terslendiğini ve tehdit edildiğini iddia etti. 15 günün sonunda akşam saat 19.00 sularında kedisinin öldüğünü öğrenen F.A. şok geçirdi. Veterinere kedisinin ölüsünü istemeye giden F.A. karşılaştığı manzarayla bir şok daha yaşadı.

‘BİZİ YAKTILAR’

Kedisinin tüylerinin olmadığını ve kurtlandığını gören F.A., “Almaya gittiğimde bana çürümüş kemik yığını verdiler. Kızımı zor teşhis ettik. Gözler yerinde yoktu, o güzel burnu da yoktu. Ameliyat yarası belli belirsizdi ama bana akşam öldü dendi. Akşam ölen bir hayvanın tüyleri, gözleri yok olur mu? Evde çocuklarımızla birbirimizin yüzüne bakamıyoruz. Çünkü bakınca ağlıyoruz, bizi yaktılar. Yavrumun ruhu huzur bulamadı o çöp poşetinde çürürken” ifadelerinde bulundu.

09 Ağu 2020 - 11:54 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

oz - böyle veterinerler olduğu sürece yavrularımız rahat edemeyecek. lütfen ucuz yollu veterinerleri tercih etmeyin. iyice araştırın ve sorgulayın. yavrularımızı deney malzemesi gibi kullanmalarına izin vermeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 11:54
03

Kimbu???? - Hangi veteriner söyleyinde bizde ona göre davranalım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 11:54
02

Demet - Benim hayvanımıda Sakaryada bir veteriner kısırlık ameliyatı yaptı.Birgün steril bir ortamda durması lazım dedi.Sabah haber vermeyince köpegımizi almaya gittik bize gülerek köpeğiniz uyudu dedi.Şaka yapıyor zannettik.Olayın üzerinden 1 sene geçti biz hala kendimize gelemedik.Umarım başka hiç kimsenin canını yakmasına izin verilmez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 11:54
01

Sevinç - Şaka mı bu benim canımı alacak onu mahvederim ben polis yığarım orman su neresi aklınıza gelirse onı doğduğuna pişman ederim o veteriner adamına düşmemiş o klinik kapanana kadar uğraşın pes etmeyin 15 gün benim canımı göstermiyecek ha....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Ağustos 11:54