Şehrin her yerinde olmalı

Soğuk havalarda sokakta yaşayan sevimli dostların yiyecek bulması iyice zorlaşıyor. Sakaryalı firma hem sokak hayvanlarını besleyecek hem de ekmeğin çöpe gitmesini engelleyecek ürün geliştirdi.

FERİZLİ VE GEYVE İLÇELERİNE YERLEŞTİRİLDİ

Her gün binlerce ekmeğin çöpe gittiği bilinen bir gerçek. Ada Nokta Metal firması “Bereketimiz kaçmasın” diyerek sokakta yaşayan sevimli dostların beslenmesi ve ekmeğin çöpe gitmemesini sağlayan aparatla takdir topladı. Firmanın ürettiği ürünler Ferizli ve Geyve ilçelerine yerleştirildi.

“İLK ADIM ATILDI”

Firma yetkilisi kış döneminde sokak hayvanların yiyecek bulmakta güçlük yaşadıklarına dikkat çekerek “Ada Nokta Metal ailesi olarak; çetin kış koşullarının etkisini şiddetli bir biçimde gösterdiği bu dönemde sokakta yaşayan sevimli dostlarımızı unutmadık. Sıfır atık kapsamında geliştirdiğimiz yeni projemiz ile evlerimizde biriken ekmeklerin değerlenmesi için ilk adımlarımızı attık. Bu sebeple yaşamını sokakta sürdürerek çoğu zaman yiyecek ve su konusunda sıkıntı yaşayan sokak hayvanlarımızın koşullarını bir nebzede olsa iyileştirecek olmak bizleri oldukça mutlu etti”

“EKMEKLERİ ÇÖPE ATMAYIN”

Ada Nokta Metal vatandaşları ekmeklerini çöpe atmamaları çağrısında bulundu. “Geliştirdiğimiz yeni projemiz ile mama desteği sağlayamadığınız sokakta bulunan canlılarımızla, o gün sofranızdan artan ekmeklerinizi paylaşabilecek, aynı zamanda israf gibi olumsuz durumların önüne geçebileceksiniz. Projemize hassasiyet göstererek uygulamaya geçen Geyve ve Ferizli Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyor, tüm vatandaşlarımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz”

12 Oca 2022 - 16:50 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.