KİRA SÖZLEŞMESİNDEN MİLYONLAR ÇIKTI

Milli Piyango'nun 2020 yılbaşı özel çekilişinde 20 milyonluk büyük ikramiyeyi kazanan talihli, 337 gün sonra ortaya çıktı. Biletin yanmasına 28 gün kala müdürlüğe başvuran talihli, bu kadar süre neden beklediğini ise "Kira sözleşmemi ararken, bileti tesadüfen gördüm. Bilet aldığım tamamen aklımdan çıkmış" sözleriyle anlattı.

Milli Piyango İdaresi'nin 31 Aralık 2019'da gerçekleştirilen yılbaşı özel çekilişinde 80 milyonluk büyük ikramiye 4 talihliye çıkmıştı. Rakamlar çeyrek biletlere isabet ettiği için 80 milyonluk ikramiye 4'e bölünmüş, kişi başı 20'şer milyon lira düşmüştü. Talihlilerden 3'ü ikramiyesini almış 1'i ise gizemini koruyordu.

337 GÜN SONRA ORTAYA ÇIKTI

Tüm Türkiye'nin merak ettiği gizemli talihli 337 gün sonra ortaya çıktı. İkramiyenin Hazine'ye devredilmesine 28 gün kala müdürlüğe başvurarak 20 milyon lirasını talep eden talihli, "1358490" numaralı bileti İzmir'in Konak ilçesinden satın aldı.

BİLETİ UNUTMUŞ

53 yaşında, evli ve 3 çocuk sahibi olan talihli serbest meslekle uğraşıyor ve aylık ortalama geliri 3 bin 500 lira. Neden ikramiyeyi almak için 337 gün beklediği merak edilen talihli bileti unuttuğunu belirterek şunları söyledi:

"İş yerimin kira kontratı yılbaşında dolacak. Bu nedenle eski kira sözleşmemi ararken, sözleşmenin yer aldığı dosyada bileti tesadüfen gördüm. Bilet aldığım tamamen aklımdan çıkmış."

03 Ara 2020 - 15:45 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.