Karasu Belediyesi'nde seminer

Karasu Belediyesi, personeline yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören, “At Şu Adımı’ ” konulu bir seminer verdi.

Kişisel gelişim ve girişimcilik üzerine birçok kitabı bulunan, yurt içi ve yurt dışında pek çok seminer veren Ahmet Şerif İzgören, Karasu Belediyesi personeline emek, iş ahlakı, bilgi, girişimcilik ve iyilik kavramları ile eğitimin önemiyle ilgili birbirinden ilginç hayat hikâyelerine dikkat çeken bir söyleşi yaptı. Karasu Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Belediye Başkanı İshak Sarı, Başkan İshak Sarı’nın Eşi Gülten Sarı, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve tüm Belediye Personeli katıldı.

HEDİYE TAKDİM ETTİ

Programın açılış konuşmasını yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Tüm Belediye personellerimizi Ahmet Şerif İzgören hocamız ile buluşturduk. Program, içeriği ve program sonunda hocamız tarafından imzalanan kitaplar tüm personelimize yeni yıl hediyemiz olsun. Bu vesileyle 2022 yılının öncelikle personellerimiz olmak üzere, Karasulu hemşehrilerimize ve tüm Ülkemize birlik, beraberlik, barış, kardeşlik, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum” dedi.Personellerle ilgili eğitim ve seminerlerin dönem içerisinde aralıklarla devam edeceğini belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören’e program sonrası teşekkür ederek hediyesini takdim etti.Program sonunda, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören kendisine ait “Avcunuzdaki Kelebek” isimli kitabı imzalayarak tüm personele hediye etti.

31 Ara 2021 - 14:20 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.