Gençlik Spor’dan Mutlu Çarşamba projesi

“Mutlu Çarşamba” projesi kapsamında Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından engelli çocuk ve gençlere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleşti.

Mutlu Çarşamba projesi kapsamında gerçekleşen etkinlikler Atatürk Spor Salonunda yapıldı. İşitme Engelli bireyler ile Atatürk Spor Salonunda Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Taekwondo Milli Takım Antrenörü Davut Cengiz, Sportif Değerlendirme şefi Yelda Çetintaş, Spor Eğitim Uzmanları Burak Özcan ve Yeşim Sığırtmaç ve sporcuların katılımları ile gerçekleşen etkinlikte önce voleybol sonrasında da taekwondo çalışmaları yapıldı. Spor Şube Müdürü Özgür Aygün işitme engelli bireyler ile voleybol oynadı ve taekwondo çalışmalarına katıldı. Faaliyet sonrası sporculara tatlı ikramında bulunuldu.

“SPORDA ENGELLERİN KALDIRILDIĞINI GÖSTERMİŞ OLDUK”

Spor Şube Müdürü Özgür Aygün; “Mutlu Çarşamba” projesi kapsamında spor salonumuzda işitme engelli bireylerimiz ile bir kez daha sporda engellerin kaldırıldığını göstermiş olduk. Özel eğitime ihtiyacı olan çocukları haftada bir gün de olsa mutlu etmek adına onlarla birlikte olmaya çalışıyoruz. Projeyi uygularken engellilere yönelik farkındalığın artmasını ve onları topluma kazandırmayı amaçlıyoruz. Bizim sporcularımız çok yetenekliler bunları her branşta görmekteyiz. Sporcularımız ile birlikte olmak bizleri çok mutlu etti. Onları eğlendirmeyi ve topluma kazandırmayı hedefliyoruz. Sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum” dedi.

30 Ara 2021 - 15:28 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.