Cloud Shopping sistemi patladı

Dev e-ticaret sitelerine müşteri sağlayarak para kazandırdığı iddia edilen Cloud Shopping sistemine ulaşılamıyor. Para yatırarak sisteme üye olanlar, siteye giremeyince seslerini sosyal medyadan ve mesajlaşma uygulamalarına katılarak duyurmaya çalışıyor.

Dünya çapında milyarca dolar sermayeli e-ticaret sitelerine yardım ederek kısa yoldan para kazandırdığı iddia edilen Cloud Shopping sisteminde ikinci "Tosuncuk" vakası yaşanıyor. Sisteme para yatırarak üye olan binlerce kullanıcı, hesaplarındaki paralarını çekemediğini öne sürüyor.

SİTESİNE ULAŞILAMIYOR

Cloud Shopping'in sitesine ulaşamayan üyeler büyük panik yaşadı. Sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan kullanıcılar birçok şikayette bulundu. Yetkililerden yardım isteyen sistemin üyeleri çözüm bulunmasını istiyor.

ÜYELER PEŞ PEŞE ŞİKAYETTE BULUNDU

Bazı şikayet sitelerine ise konuyla ilgili bir çok şikayet geldi. Bir kullanıcı, "Para çekim talebi verdim, her defasında hata verdi. Müşteri hizmetlerine yazıyorum cevap yok. İvedilikle paramın gönderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde gerekli mercilere şikayet edeceğim." ifadelerini kullandı. Başka bir kullanıcı da , "Cloud Shopping denen siteye bir miktar para attım. Şimdi paramı çekmek istiyorum, çeşitli bahanelerle işlemi iptal ediyorlar. Soğuk cüzdandan USDT göndermek bu kadar zor olmasa gerek ama tabii niyet başka. Bir muhatap da yok sanırım yanıltıldık. Para yatırırken sorun yok ama çekerken sorun var yaptıkları bu." dedi.

"HESAP BİLE KAPATILAMIYOR"

Hesabının ekran görüntüsünü paylaşan bir kullanıcı, "Para çekim talebi verdik. İki kere 3 gün bekletip iptal ettiler. Destek yok, bir şey yok sadece hata yazıyor. Hesap bile kapatılmıyor. Kötü bir sistem, hesabın kapatılmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

CLOUD SHOPPING KENDİNİ NASIL TANIMLIYOR?

Cloud Shopping e-ticaret platformunun Morley Fund Management'ın bir yan kuruluşu olduğu iddia ediliyor. Morley Fund Management, merkezi Londra’da bulunan fon operatörü. Morley Fund'un 1973 yılında kurulan ve dünya çapında 40 milyon müşteriye sahip bir kuruluş olduğu biliniyor.

CEO'SUNUN SOYADI YOK

Sistemin bağlı olduğu iddia edilen Morley Fund Management şirketinin resmi internet sitesindeki bilgilere göre şirketin böyle bir girişimi bulunmadığı öğrenildi. Ayrıca şirketin Avrasya Bölgesi CEO'su olarak tanıtılan Jowidah isimli şahsın, soyadının bile bilinmemesi dikkatlerden kaçmadı.

29 Eki 2021 - 22:25 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Murat Acun - Bunlar tam bir şerefsizler benim 10000₺vermeriler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ekim 22:25