BU CİHAZ VİRÜSÜ YOK EDİYOR!

Adapazarı İlçesinde 20 yıldır faaliyet gösteren Demirgövde Elektrik ve Enerji Danışmanlık Şirketi tarafından AR-GE çalışmaları tamamlanan SOFT-AIR isimli cihaz, ozon jeneratörü ve havalandırma fanlarıyla ortamdaki virüsleri yüzde 99 oranında temizliyor.

BU CİHAZ VİRÜSÜ YOK EDİYOR!
BU CİHAZ VİRÜSÜ YOK EDİYOR!
Haber albümü için resme tıklayın

Adapazarı İlçesi Yahyalar Mahallesinde faaliyet gösteren ve daha önce çeşitli liman ve fabrikalara hizmet veren Demirgövde Elektrik ve Enerji Danışmanlık Şirketi çatısı altında yaklaşık 4 yıl önce kurulan Ada Demirhan Mühendislik isimli şirket, kendi AR-GE çalışmaları neticesinde ortaya koydukları SOFT AIR isimli cihazla kapalı ortamlardaki virüsleri yüzde 99.9 oranında temizlemeyi başardı. Testlerden geçen ve CE Belgesi alan ürün, 5 farklı şekilde tasarlanırken özellikle dikkat çekici renkleri ve ışıklandırmalarıyla öne çıktı. Sakarya’da üretilen ve tüm Türkiye’de satışa sunulan ürün, çok yakın bir tarihte yurt dışında da satılmaya başlanacak.

"İNSAN SAĞLIĞI İÇİN..."

Konuyla ilgili olarak konuşan firma sahibi ve Elektrik Elektronik Mühendisi Turgay Demirgövde, “2001 yılından bu yana mühendislik alanında hizmet vermekteyiz. Yılport Limanı, Karasu Limanı ve Derince Limanı gibi limanlarda çalışmalar yaptık. Bunun haricinde endüstriyel tesislerin elektrik proje ve tamir işlerini tapan bir firmanın sahibiyim. Bugüne kadar farklı alanlarda çeşitli endüstriyel tesisler kurduk. Bir takım elektriksel proje ve hizmetlere imza attık. Bunun dışında da son 4 yılda kurmuş olduğumuz Ada Demirhan Mühendislik firmamızda da özellikle sağlık sektöründe yüksek teknolojiyle ARGE, tasarım ve cihaz üretimi yapmaktayız. Bu konuyla ilgili Pandemi sürecinde Soft Air isimli bir cihaz ürettik. Patenti ve tescillerini aldık. Mikro organizma dediğimiz virüs ve bakterileri öldürme, yok etme, bulunduğu ortamdan atma gibi özelliklere sahip ve insan sağlığı için ürettiğimiz bir cihaz. Kapalı ortamda bulunan insanlar ve diğer canlılar için ideal bir dezenfektan cihazı” dedi.

"BELGELERİMİZ VAR"

Tasarladıkları ürünü farklı kullanım amaçları için 5 ayrı model şeklinde ürettiklerini belirten Turgay Demirgövde, “5 tane modelimiz var ve ofisler, plazalar, kafeler, eğitim kurumları, ibadethaneler, metrolar, şahsi arabalar, tramvaylar, hava taşımacılığı, yer hizmetleri, alışveriş merkezleri gibi birçok farklı alanda ama kapalı olarak kullanılabilecek şartıyla kullanılabilecek bir cihaz. Bu yüzden tüm insanlık adına aslında işe yarayabilecek ve dezenfektasyon konusunda çığır açacak bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Bu konuyla ilgili belgelerimiz var” ifadelerini kullandı.

13 Kas 2020 - 10:03 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.