SIFIR ATIK PROJESİNDE ÖRNEK ŞEHİR OLACAĞIZ

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, TRT tarafından çekimleri gerçekleştirilen Sıfır Atık belgeseli için AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu ile Donatım Park’ta kameraların karşısına geçti.

Sakarya’da atıklarla mücadele noktasında önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Ekrem Yüce, ‘Sıfır Atık’ duyarlılığının şehrin tamamına yayıldığını ifade ederek, çevre hassasiyetlerinin devam edeceğini söyledi. Yüce, “Çok şükür hemşehrilerimiz de projeyi benimsediler ve her geçen gün artan bir duyarlılık söz konusu. Hayat ve ekosistem nasıl bir döngü ise sıfır atık da kendi içinde bir döngüye sahiptir. Gelecek nesillerimizde de bu olguyu oluşturmak, çevre bilinci kazandırmak adına çalışmalarımız mevcut. Donatım Park’ta çocuklarımızla birlikte olduğumuz bu park atıkların geri dönüşümüyle elde edilmiştir. İnşallah atık konusunda hassasiyetimizi sürdüreceğiz. Sakarya ‘Sıfır Atık’ projesinde örnek şehirlerden biri olmaya devam edecek” dedi.

14 Şub 2020 - 18:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.