SATSO BİLDİRİM YAYINLAYACAK

SATSO Meclisi'nde Meclis üyesi Behlül Bayrak’ın internet hızıyla ilgili eleştirisine cevap veren Başkan Altuğ, “İşler dönüyor dolaşıyor siyasete giriyor. Bu konuda artış yapsak konu farklı yerlere gidecek. Biz üstü kapalı basın bildirisi yayınlayacağız” dedi

SATSO Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı online olarak gerçekleşti. Meclis toplantısında konuşan Meclis üyesi Behlül Bayrak, Sakarya'nın internet hızının çok kötü olduğunu belirterek, “Sakarya'nın internet hızı ve altyapısı çok ama çok kötü. Uzun yıllardır ihmal edilmiş altyapının bu sıkışık dönemde hızlı bir şekilde elden geçirilecek gibi görünmüyor. Mağazalarımıza gelenlere bölgede altyapı olmadığını ve internet hızının yavaş olduğunu söylüyoruz. Kamuoyunu aydınlatıcı metnin SATSO tarafından hazırlanmasını istiyoruz” dedi.

ALTYAPI YETERSİZ

SATSO Başkanı Akgün Altuğ ise, “İnternet altyapısının yetersiz olduğuyla ilgili bir hazırlığımız vardı. İşler dönüyor dolaşıyor siyasete giriyor. Bu konuda artış yapsak konu farklı yerlere gidecek. Biz üstü kapalı basın bildirisi yayınlayacağız. Telekom’un son yıllarda yatırım yapmamasının nedenini hepimiz biliyoruz. Bunun nedenini biraz irdelersek iş nerelere gidiyor bütün meclis üyeleri takdir etsin” dedi.

30 Eyl 2020 - 19:39 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.