KELEŞ'TEN AKYAZI MUHTARLAR DERNEĞİ'NE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ecevit Keleş, yurttaşın sorunlarının en yakın tanığı olan muhtarların çağın gereklerine göre hizmet verebilmesi için gerekli altyapının oluşturulması gerektiğin belirterek, "Muhtarlarımız, belediye meclislerinde söz hakkına sahip olmalıdır" dedi.

KELEŞ'TEN AKYAZI MUHTARLAR DERNEĞİ'NE ZİYARET
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Ecevit Keleş, Akyazı Muhtarlar Derneği Yaşar Kahraman'ı ziyaret etti. Başkan Keleş, İlçe Başkanı Mustafa İyiyazıcı, ilçe yöneticileri, İl yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, muhtarların önemine vurgu yaptı.Muhtarların çağın gereklerine göre hizmet verebilmesi için gerekli altyapının oluşturulması gerektiğine dikkat çeken Başkan Keleş, "Muhtarlarımızın başta özlük hakları ve çalışma koşulları için gereken yasal düzenlemeler yapılmalıdır. Mahallede, köyde vatandaşın sorunu ile bire bir ilgilenen, sorunları daha yakından bilen muhtarlarımızın yetki alanları genişlemeli, belediye meclislerinde söz hakkına sahip olmalıdır" ifadelerini kullandı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Akyazı Muhtarlar Derneği Yaşar Kahraman'a salgın döneminde gösterdiği hassasiyet ve çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Keleş, bir teşekkür plaketi verdi. Başkan Ecevit Keleş, Dernek Başkanı Kahraman'a gösterdiği misafirperveklikten dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Kahraman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

08 Eki 2020 - 11:27 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.