EN KIYMETLİ YATIRIM

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’nin katılımıyla gerçekleştirilen Sakarya Eğitime Destek Platformu Toplantısı’nda konuşan Başkan Ekrem Yüce, “Her alanda kendini geliştiren, ilme, bilime, fene merak duyan gençlerimiz, milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak, ülkemizin yarınlarında en müstesna yerlerde olacaktır. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim çalışmalarına destek olmaya, gençlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Çünkü eğitim şehirlerimizin geleceğine yaptığımız en kıymetli yatırımlardır” dedi.

EN KIYMETLİ YATIRIM
EN KIYMETLİ YATIRIM
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Eğitime Destek Platformu Toplantısı’na video konferans ile katıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’nin yer aldığı toplantıya SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Arif Özsoy, İl Müftüsü Hasan Başiş, Eğitime Destek Platformu Sakarya İl Başkanı Yahya Bakır ve STK temsilcileri katıldı.

EĞİTİME YÖNELİK ÇALIŞMALARIN DESTEKÇİSİYİZ

Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime katkı sunacak çalışmaları çok önemsediklerini ifade ederek, toplantının hayırlı olmasını dileyen Başkan Ekrem Yüce, “Nitelikli toplumlar için eğitimin önemini yadsıyamayız. Her alanda kendini geliştiren, ilme, bilime, fene merak duyan gençlerimiz, milli ve manevi değerlerine sahip çıkacak, ülkemizin yarınlarında en müstesna yerlerde olacaktır. Platform aracılığıyla da gençlerimize yönelik çalışmaların destekçisi, ortak paydaşıyız. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim geleceğimiz için gereken çalışmalara destek olmaya, gençlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ EĞİTİM YUVASI

Şehrin eğitim geleceğine yeni bir eser kazandırdıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ekrem Yüce, 1956 yılında ülkenin 7. İmam-Hatip Lisesi olan okulu yeniden inşa ettiklerini vurguladı. Yüce, “İmam Hatip Okulumuz Sakarya’da yeni bir filiz gibi yükseliyor. Hamdolsun çok hızlı bir şekilde yol alıyoruz. Destek olan tüm hayırsever iş insanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir an evvel tamamlayıp, eğitime kazandırmak, geçmişte olduğu gibi ülkemizde söz sahibi olan isimlerin yetişmesine katkı sunmak istiyoruz. Bu vesileyle toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

EĞİTİM İLE GENÇLERE DESTEK

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nurettin Nebati ise toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “İmam-Hatip Liselerimiz büyümeye ve belli bir sinerjiye ulaşmaya devam ediyor. Sadece dini değil, bilimin de öğrenildiği okullarımız, öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim hayatı en önemli zamanlarını oluşturuyor ve burada eğitimcilerimize büyük işler düşüyor. Hep birlikte ülkemiz çocuklarına ulaşmaya, dertlerini dinlemeye, yeteneklerini keşfetmeye önem vermeliyiz. İnşallah Rabbimiz yaptığımız işlerin mükafatını ahirette bizlere bağışlasın. Hepinize şükranlarımı sunuyor, tüm Sakarya’ya selamlarımı iletiyorum” dedi.

03 Ara 2020 - 16:13 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.