SAKARYA MEM'DEN ETKİNLİK HAVUZU

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin uzaktan eğitim döneminde farklı türlerdeki kaynak ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla "Zümre Etkinlik Havuzu ve Rehberlik Faaliyetleri" adı altında bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

İlkokul 4. sınıflar için fen bilimleri dersi, ortaokul 5, 6 ve 7. sınıflar için matematik, sosyal bilgiler, İngilizce, Türkçe ve din kültürü ve ahlak bilgisi dersleri; lise 9, 10 ve 11. sınıflar için fizik, kimya, Türk dili ve edebiyatı, tarih, matematik ve biyoloji derslerini kapsayan çalışma öğrencilerin günlük yaşamlarında ihtiyaç duydukları bilgiyi sorgulayabilme, bilgiden bilgi üretme, bilgiyi değerlendirebilme, tartışabilme, savunma, karşı veya alternatif düşünceler geliştirebilme gibi yeteneklerini kullanabilmelerine fırsat sağlıyor. İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, ilk örnekleri 1 Eylül 2020 tarihinde paylaşılan 245 etkinlik örneğine 30 Kasım 2020 tarihinde 180 yeni örnek eklenerek toplam 425 ölçme aracının oluşturulduğunu belirterek Ölçme Değerlendirme Merkezi branş koordinatörlerinin öncülüğünde çalışmada görev alan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

03 Ara 2020 - 13:55 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.