ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ HEDİYE

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro Sosyal Kültürel Faaliyetler ve Dijital Yönetim Biriminin “Uzaktan da Yakınsın Öğretmenim” sloganı ile başlatmış oldukları çekiliş 24 Kasım’da adapazarimem_kultursanat_spor instagram sayfası üzerinden yapıldı. 1300 katılımın olduğu çekilişte 15 öğretmen sürpriz hediyeler kazandı.

ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ HEDİYE
ÖĞRETMENLERE SÜRPRİZ HEDİYE
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Yoğun katılımla gerçekleşen çekiliş sonucu hediye kazanan öğretmenler; Özel Büro Müdürü Atalay Gürbüz ve Özel Büro ekibinden hediye çeklerini teslim aldılar. Böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinden çok mutlu olan öğretmenler; düşünüldükleri için kendilerini çok değerli hissettiklerini, zor bir süreçten geçerken bu tarz etkinliklere ihtiyaçları olduklarını belirttiler.

HER ZAMAN YANINDAYIZ

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş “Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde onları böyle bir etkinlikle mutlu etmek istedik. Dünyaca yaşadığımız bu zor pandemi sürecinde eğitim-öğretim görevlerini en üst düzey performansla ve zor şartlarda devam ettirmeye çalışan değerli öğretmenlerimizin her zaman yanındayız. Birlikte bu süreci atlatacağımıza ve en kısa zamanda güzel günlerde okullarımıza kavuşacağımıza inanıyorum. Tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle tekrar kutlarım. Bir gün değil her zaman yanlarındayız.”dedi.

27 Kas 2020 - 14:32 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.