ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda tören düzenledi. Yapılan törende İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN
+4
Haber albümü için resme tıklayın

SAYGI DURUŞU

Düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’un yanısıra, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, bazı okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Törende çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

YÜZDE 89.9

İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş yaptığı açıklamada, “Öyle zaman oldu ki, öğretmenlerimiz evin içerisinde kendi çocukları ders dinlerken, onlar diğer öğrenciler için fedakarlıkta bulunarak gayret ve çaba sarf ettiler. Velilerimizle yapmış olduğumuz anketlerde de yüzde 89,9 öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin eğitim sürecine sunduğu katkılardan ve uzaktan eğitimde çocuklara sadece akademik değil, pikososyal anlamda destekleri için memnunlar. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etti. Geçen hafta 4 bin velimize ‘Pandemi sürecinde eğitimde ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz?’ diye sorduk. Daha sonra alanında uzman kişilerle birlikte velilere eğitim verdik ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

SAC AYAĞI

Eğitim üçlü bir sac ayağıdır. Hep birlikte mücadele edeceğiz. 8. ve 12. sınıf çocuklarımız yılgınlığa kapılmasınlar. Ölçme değerlendirme merkezimizce de kazanım izleme sınavları ile onları desteklemeye devam edeceğiz. Velilerimizden çocuklarımızın EBA akademiye girip-girmediklerini, derste öğretmenlerin onlara vereceği görevlendirmeyi yapıp-yapmadıklarını Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü sayfamızda görebilecekler. Biz öğrencilerimizin uzaktan, ama candan her zaman yanındayız. Bu yolculukta bana yol arkadaşlığı eden bütün öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Ömürleri bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

24 Kas 2020 - 15:17 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.