DURMUŞ MATEMATİK ZÜMRESİYLE BİR ARAYA GELDİ

İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, haftalık zümre buluşmalarında bu hafta ortaokul matematik ilçe zümre başkanları ile çevrim içi toplantıda bir araya geldi.

DURMUŞ MATEMATİK ZÜMRESİYLE BİR ARAYA GELDİ
DURMUŞ MATEMATİK ZÜMRESİYLE BİR ARAYA GELDİ
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Fazilet Durmuş, uzaktan eğitim sürecinde gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı matematik öğretmenlerine teşekkür etti. Öğretmenlerimizin sadece akademik olarak değil, psikososyal pek çok alanda öğrencilerine katkı sunduğunu yakından müşahede ettiğini ifade eden İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, “Öğrencilerimizin gözünde rolünüzün ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Evlatlarımıza yönelik çabalarınızla ilgili velilerimizden çok güzel dönütler alıyoruz. Uzaktan eğitimin devam ettiği bu günlerde EBA Destek Noktalarımız ile öğrencilerimize her türlü desteği sağlamaya çalışırken internete erişim sorunu ile ilgili gerekli görüşmeleri de yaptık. İlimiz genelinde internet sorunlarını minimize etme konusunda kaymakamlıklarımız ve belediyelerimiz her türlü desteği sağlıyorlar.” dedi.

AMAÇ DAHA FAZLA ÇOCUĞA ULAŞMAK

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen çevrim içi zümre toplantısında tüm alanlardaki zümrelerle iş birliğini çok önemsediğini belirten Durmuş, “Gayemiz ele ele vererek daha fazla çocuğumuza ulaşmaya çalışmak. Sizlerden matematik öğretimi ile ilgili neler yapılabileceği konusunda görüşlerinizi bekliyorum. Çocuklarımıza matematiği sevdirmek için hep birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Evlatlarımızın eğitimine verdiğiniz özverili katkılara çok teşekkür ediyorum.” dedi.

27 Kas 2020 - 15:51 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.