Çiğdem Erdoğan Atabek, il binasında Halk Günü…

AK Parti Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, il binasında “Halk Günü” kapsamında gerçekleştirdiği buluşmada vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek çözümlenmesi konusunda çalışmalar yürüttü.

Atabek “Derdi ve sıkıntısı olan, paylaşmak istediği güzel bir haberi olan hemşerilerimizi dinliyoruz, konuşuyoruz, sohbet ediyoruz. Kimi yaşadığı bir güzelliği paylaşmak, kişide bireysel veya kamusal bir sorunu anlatmaya geliyor. Herkesin beklenti ve talepleri farklı. Biz de vatandaşlarımızı dinleyerek hem sevinçlerine hem de üzüntülerine ortak olmaya çalışıyoruz” dedi.

Atabek, parlamento çalışmalarından arta kalan tüm vaktini seçim bölgesinde ve halkın içinde geçirerek sürdürüyor, saha çalışmasını bugüne kadar eksiksiz yaptı.

Özellikle dikkatimi çekiyor, AK Parti milletvekilleri sanırım kendi aralarında görev bölümü yapmışlar ve Çiğdem Erdoğan Atabek Sakarya’da alan çalışması yapılması için görevlendirilmiş. Uyumlu ve planlı çalışma yürütülüyor.

Atabek, uzun yıllardır siyasetin içinde ve şehrin tüm dinamiklerine ve sorunlarına vakıf, elde ettiği siyasal birikim ile hem vatandaşlarımızın sorunlarının çözümüne hem de şehrin sorunlarının çözümüne ciddi katkılar sunmakta.

“Halk Günü” buluşmaları ise çok yerinde bir çalışma yöntemi, bu hususta yaptığım kısa bilgi araştırması sonucunda gördüm ki vatandaşın, kendine özel sorunlarını paylaşacağı alanlara olan ihtiyacı karşılamış ve memnuniyet uyandırmış.

AK Parti milletvekillerine haksızlık yapmak istemem, ancak bir doğru tespiti paylaşmasak haksızlık yapmış oluruz. Kişisel yetenek göz önüne alındığında, sıcak kişiliği ile Çiğdem Erdoğan Atabek, farkını ortaya koyuyor. Bu tarafı ile bakıldığında vatandaşın sorunlarının dinlenildiği ve çözüm üretildiği, karşılıklı diyaloğun yaşandığı toplantılar tam da Atabek’in sıcak kişiliğine uygun düşmekte.

Enerjisi yüksek, yorulmak bilmeyen ve en önemlisi bıkkınlık yaşamadın tüm vatandaşları büyük bir sabırla dinleyerek, sorunların çözümüne koyduğu çaba ve katkı düşünüldüğünde tercihin ne denli önemli ve doğru olduğunu görmek mümkün.

Çalışma yürüttüğü gittiği her bölgede tanınan ve ilgi gören, kurduğu sıcak ilişki ile bugüne kadar çok önemli çalışmalar yaptı.

Parti teşkilatları ile bütünleşerek yürüttüğü çalışmaların olumlu sonuçları alınmakta, son dönemlerde Ülke ekonomimiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunların, kısa süreli bozulan morallere düzeltmesi ve vatandaşın yanında yer alınması için de kıymetli çalışma yürütülmekte.

Siyaset adına zor dönem denilen vakitlerde sahada, vatandaşın bizzat içinde yer almak, hasbihal etmek sanıldığı kadar kolay olmasa gerek, üstesinden gelinecek ise bu hususta da doğru isim Çiğdem Erdoğan Atabek’ti ki bunu da çalışmalarında fazlası ile gördük.

Harcanan emeği görmek, karınca kararınca çorbada tuz olmak inşallah.

“Kadın Annedir, Şefkattir, Özverinin Simgesi, Ailenin Temelidir.”

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Nureddin Subaşı - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.