ATI ALAN ÜSKÜDAR'I GEÇMEK ÜZERE

Sakaryaspor’da işler kötüye gidiyor diyeceğim ama zaten hiç iyi başlamadı ki. Konyaspor deplasmanında aldığımız ilk 3 puan belki sadece puan tablosuna bakanları memnun etmiş olabilir. Fakat ben o günde rakibin bizim kalitemizdeki ! bir takım karşısında bu kadar pozisyon bulmasını ve bizi hapsetmesinden zaten rahatsız olmuş bunu belirtmiştim.

Konya sonrasında oynadığımız dört maçta Eyüp maçını bir kenara bırakırsak şampiyonluk hedefi olan bir takımla uzaktan yakından alakamız yok. Eyüp maçını da iyi oynadık falan diye ayırmadım hani kadro ayarı bakımından diğerlerinden farklı olduğu için hani başkanın dediği gibi; Yenemiyorsak Yenilmediğimiz için

Yapılan onca transfere rağmen kadroda macera aramak zorunda kaldığımız Van deplasmanında aslında oyuna kötü başlamadık. Hasan Bilal maça bu maç benim maçım havası ile başlasada sakatlığı ile onunda bizimde hevesimiz kursağımızda kaldı.

Fatih Terim’in bize hediye ettiği Emircan’ın sakat, lige bir hafta kala Almanya 6.Liginden özel olarak getirdiğimiz Hakan Arslantaş’ında formsuz olması nedeni ila teknik direktör İsmail Ertekin sağ açık Alpay Koçaklı’dan sağ bek formülü üretti. Aslında kötüde olmadı derken hoopp ilk devre bitmeden oda sakatlandı.

Sakatlıklar tabi bazı planları belki etkilemiş olabilir ama kazanacak bir futbol oynamadık. Buna rağmen kazanma şansı yakaladık mı ? Evet , çok da yaklaştık aslında. Fakat buna ister şansızlık ister beceriksizlik deyin bu kadar kötü oyuna rağmen bulduğumuz nadir fırsatları da değerlendirmeyince Berk kendi kalesine atmasa ne olacak beraberlikte bizim için mağlubiyetten farkı yok.

Benim şahsi fikrime göre yönetimin İsmail Ertekin üzerinden ürettiği hem algısal hem de teknik formül tutmamıştır. Kan değişimi şart ama futbolcu arkadaşlarda artık hem aldıkları paranın hem de formanın hakkını vermeli.

Bu arada başkan iki hafta önce yerel basının eleştirilerine kızıp kendince ayar vermeye çalışmıştı. Artık takıma bir ayar verme zamanı geldi de geçiyor.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Utku Kaynar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.