TFF DALGA MI GEÇİYOR ?

Son kararınız mı ? İnanalım mı ? Yarın pardon dermisiniz

Türkiye Futbol Federasyonu alt liglerle ilgili öyle saçma sapan ve tutarsız kararlara imza atıyor ki bunları sormadan edemedim.

Türkiye’de salgın sürecini yönetemeyen tek kurum TFF’ dir. Bir öyle bir böyle kararlar açıklayıp, Ligler oynanacak dedikten sonra Ülkede salgının gidişatında Devlet adım adım normalleşmeye giderken ne oldu da birden kıvırdınız diye sormadan edemiyorum. O kadar tutarsızsınız ki, karar almak için Yazı tura atsaydınız da ciddi olurdu. Yazı gelirse ilk ikiyi çıkartırdınız, Tura gelirse play-off, Dik gelirse... neyse onu yazmayım şimdi.

Eğer ligler play-off oynanmadan sonuçlanırsa başta Sakaryaspor olmak üzere play-off hattında kulüplere naçizane önerim tepkinizi gösterin çekilin. Madem futbol oynanacak ortam yok 1 sene ara verme hakkı versinler.

'TFF'nin aldığı karar ile uğradığımız maddi manevi zarar , salgın nedeni ile futbolun oynanamayacağına karar vermenizden ötürü tüm haklarımız bir sonraki sezon baki kalmak kaydı ile 2020-21 sezonunda ligde mücadele etmek istemiyoruz.'' verin dilekçenizi gösterin tepkinizi.

TFF, insanların zekası ile alay eder gibi işine geldi mi topu Bilim Kurulu’n atıyor, işine geldi mi Bilim Kurulunu’nun aksi tavsiyesine rağmen Süper Lig ve 1.Lig’i oynatabiliyor. Sonuç ne olursa olsun TFF yönetimi meşrutiyetini kaybetmiştir. Acilen istifa etmeliler.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Utku Kaynar - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.