E-FATURA DÖNEMİ BAŞLIYOR

E-Devlet uygulamaları çerçevesinde, şirketlerin dahil olduğu e-Dönüşüm programının kapsamı 1 Ocak itibarıyla genişliyor.

AVANTAJ SAĞLAYACAK

ESBİ Bilişim ve Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Genel Müdürü Levent Kırık, e-Dönüşüm süreci içindeki yeni uygulamalar hakkında bilgiler verdi. İlimizde 30 yıllık bir tecrübeye sahip ESBİ Bilgisayarın yöneticisi Kırık, yeni uygulamaların şirketlere birçok avantaj sağlayacağını söyledi. Kırık, y eni sürece geçiş ve alışma evrelerinde şirketlere destek vereceklerini açıkladı.

YENİ YILDA

Yeni yılla birlikte birçok şirketin e-Fatura, e-Arşiv, e-İrsaliye, e-Defter uygulamalarına geçeceğini hatırlatan Kırık; “ 1 Ocak tarihi itibarıyla 5 bin lira üzerindeki faturalarda uygulama kapsamına girecek. Esnaf ve tüccarlarımız yeni uygulamaların nasıl olacağı konusunda ESBİ Bilgisayardan destek alabilirler. Yeni uygulamalar ş irketlerimizi yük ve maliyet getiren uygulamalardan kurtaracağı gibi elektronik ortamda gerçekleştirilecek işlemler şirketlerimize birçok avantaj sağlayacak. Yeni dönem ile sahada işlem yapan ve basılı evrak ihtiyacı bulunan şirketler için geliştirilen donanım çözümleri de büyük kolaylık getirecek” dedi. /Murat Solma

17 Ara 2019 - 13:02 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.