UĞUR KOBAŞ’A BÜYÜK ONUR

Dünya (WKF) Karate Federasyonu tarafından Kasım ayında gönderilen yazı ile olimpiyat hakemi olarak görevlendirilen Uğur Kobaş’ın Dünya kamuoyu için resmi olimpiyat hakemliği açıklaması 23 Ocak 2020 tarihinde Fransa’nın başkenti Paris’de yapılacak. Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Yaşar Zımba, Karate branşında olimpiyatlarda görev alacak ilk Türk Karate hakemi olacak Uğur Kobaş’a destek için Paris’e gidecek.

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “ Uğur Kobaş kardeşimiz; aldığı olimpiyat görevi ile ilimizin ve ülkemizin yüz akı. Sporda ilimize her alanda büyük hizmetler yaptı, yapmaya da devam ediyor. Branşı Karate olsada sporun ve yönetimin her dalında, alanında var. Bizim gibi spor adamlarına her zaman yanında olarak destek oldu. Uğur Kobaş, ASKF yönetiminde başkan yardımcımız yıllardır beraber çalışıyoruz. Spor için; yıllarını veren bir kişi için biz Paris’e gitmişiz çokmu. Bu çok önemli resmi olimpiyat hakemliğinin açıklanacağı günde Uğur Kobaş’ın yanında olmak bize de mutluluk verecek, gurur duyduracak. Olimpiyatlar sadece sporda değil, Tüm organizasyonlar için de Dünya’nın en büyük organizasyonu. 2020 Tokyo yaz olimpiyatlarında milyonlarca kişi, bizim gibi Televizyonda kardeşimizi görünce mutlu olacak, gurur duyacak, inanıyoruz’’ dedi

23 Oca 2020 - 23:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.