U16’LARDA GELİŞTİK!

Sakaryaspor futbol takımlarımızın yer aldığı Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grupta ilk yarı tamamlandı. 3 devre halinde oynanan ligin 10 haftalık ilk devresinde, Sakaryaspor U16 takımı 1.devreyi lider bitirdi.

Sakaryasporun altyapısını oluşturan Gelişim Liginde saüdece U16 takımımız başarılı!

U17’LER KIL PAYI!

İlk yarının son maçında geçen hafta sonu Gölcükspor ile rakip sahada karşılaşan Sakaryaspor U16, 0-0 berabere kalmasına ragmen en yakın rakibi Kocaelispor önünde 2 puan farkla zirvede kaldı. U17’lerde ise tam tersi oldu. Sakaryasporun gençleri, her ne kadar buradaki maçta, Kerem Çalık’ın golüyle 1-0 galip gelse de Kocaealisporun grubun son sırasında yer alan Düzce’yi Düzce’de 12-0 yenince, Körfez temsilcisinin 1 puan gerisinde ilk yarıyı 2.bitirdi.

U19’LARDA HAYAL KIRIKLIĞI

Sakaryaspor U15 takımı ise, rakip sahadaki 4-0’lık Gölcükspor galibiyetiyle bitirse de, lider Kocaelisporun 7 puan gerisinde 2.sırada tamamladı. Gelişim ligindeki dördüncü ve son temsilcimiz Sakaryaspor U19 takımı ise, aynı zamanda A takımı takviyeli kadrosuyla çıktığı Gölcükspor’e burada 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Bu yenilgiyle de namağlup lider İnelgösporun 6 puan gerisinde 3.sırada tamamladı. HASAN GÖKDEMİR

20 Kas 2019 - 11:08 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.