TRAVMAYI ATLATTIK

Sakaryaspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, yeşil siyahlıların 1-0 kazandığı Elazığspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldırım, bu galibiyet ile Velimeşe travmasını atlattıklarını söyledi.

Yıldırım; ‘’ Bizim için her şeyden daha önemli şey kazanmaktı. Geçen haftanın travmasının olduğu belirtmek gerekiyor. Buda oyunumuza yansıdı. Bu maçı kazanıp yolumuza devam etmek gerekiyordu ve bu maçı kazanarak bunu yaptığımız için mutluyuz. İki farkı bulsaydık biraz stres oluştu. Bunda geçtiğimiz hafta yaşananların bunda etkisi ardı. Önemli olan bu pozisyonları üretmekti. Bu haftayı kazanarak geçirmek çok çok önemliydi. Rakibin puan durumundaki yeri kimseyi yanıltmasın çok koşan mücadele eden bir rakip vardı. Hiç pozisyon vermediğimiz maçta geçtiğimiz haftanın travmasını atlattığımızı düşünüyorum’’ dedi.

20 Oca 2020 - 03:47 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.