TRANSFERDE BONSERVİS SORUNU

Ara transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren Sakarayspro’da yönetim bonservis engeline takılıyor. Devrim Taşkaya ve Samed Karakoç gibi futbolcuları bonservis nedeni ile elinden kaçıran yeşil siyahlıların talip olduğu tüm oyuncular birden kıymetleniyor.

Takıma takviye yapmak için teknik heyetin talebi doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını belirten kulüp başkanı Cumhur Genç; ‘’ Kadromuzu güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz ama kime talip olsak birden kıymetleniyor. Bizim istediğimiz oyunculardan bonservis isteniyor biz vazgeçince bonservissiz olarak başka kulüplere gönderiliyor. 2 Transfer daha yaparak ara transferi noktalamayı düşünüyoruz.’’ Dedi

Tuzlaspor’dan Doğancan Otman, Kahramanmaraşspor’dan Cerem Talha gibi isimlerde temasa geçen Sakaryaspor yönetiminin bir kanat bir stoper olmak üzere en az 2 futbolcu ile ara transferi kapatması bekleniyor.

23 Oca 2020 - 23:35 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.