ŞAMPİYON'DAN ACIR'I ZİYARET

Macaristan’da düzenlenen 47. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonasında, Avrupa Karate Şampiyonu olan Hendek Karate Kulübü sporcusu Ömer Faruk Ateş ve Hendek Belediyesi ve Milli Takım Antrenörü Karate Antrenörü Nurkan Kayacık ile birlikte Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır’ı ziyaret etti.

BÜYÜK BİR ONURDUR

Gençlerin spor ile uğraşmalarından dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Kaymakam Halil İbrahim Acır , “Türk Bayrağı’nı göndere çektirdiği için Ömer Faruk’u tebrik ediyorum. Bu bizim için büyük bir onurdur. Bu başarısı bizi onurlandırdı. Ümit ediyorum ki bu başarın artarak devam edecektir. Gençlerimiz boş zamanlarını buna benzer faaliyetlerle geçirsinler. Biz zaman maddi ve manevi yanlarında olmaya hazırız. Şampiyonumuzu tekrar kutluyor, uluslararası şampiyonlarda da ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK

Milli Takım Antrenörü Nurkan Kayacık, “Hendek her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Daha önce Avrupa ve Dünya şampiyonu çıkaran kulübümüz yine bir Avrupa Şampiyonu çıkardı. Çok mutluyuz, bizlere destek olan, inanan herkese teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam edin, kulübümüzden yeni şampiyonlar çıkacak” diye konuştu. Karate Türkiye şampiyonu olan Atikehanım Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Ateş ve Antrenör Nurkan Kayacık Kaymakam H. İbrahim Acır’a teşekkür etti.

21 Şub 2020 - 11:02 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.