PROFESYONEL OLACAĞIZ

İlimizi bu yıl Bölgesel amatör Liginde temsil edecek olan Erenlerspor’da Kulüp Başkanı Orhan Şeşen, “Sakarya’nın spordaki en büyük eksiklerinden biri, Sakaryaspor’dan sonra bir tane daha profesyonel takımın olmamasıdır. İnşallah o da bu sene biz olacağız” dedi.

TAKIM CENAP TANER’E TESLİM

Sakaryaspor’un eski teknik direktörü İsmail Cem Cambaz ile görüşen ve prensipte anlaşan Erenlerspor yönetimi, Cambaz’ın daha üst ligleri düşünmesi nedeniyle bu görevi istemedi. Bunun üzerine Şeşen ve yönetimi, hemen teknik direktör arayışına girdi. En son Bursa Kestelspor’u çalıştıran ve geçtiğimiz sezonda takımı şampiyon yapıp Bölgesel Amatör Ligine (BAL) çıkartan, Düzcespor’u da şampiyonluğu garantilemişken bırakan, diğer takımları da şampiyonluğa oynatan Cenap Taner’i takımın başına getirdi.

PAZARTESİ START VERİLECEK

Kulüp Başkanı Orhan Şeşen, Futbol Federasyonu ve Amatör İşler kurulunun yarın toplanacağını ve BAL hakkındaki kararları açıklayacağını belirterek, “hepimiz yarın ki toplantıyı bekliyoruz. Oradan çıkacak kararlara göre hareket edeceğiz. Zira ligin ne zaman başlayacağı, transfer döneminin bitiş ve sona eriş tarihleri ile BAL’ın kaç grupta kaç takımla oynanacağı belli olacak, biz de ona göre hareket edeceğiz. Hocamız da pazartesi günü gelecek ve biz de pazartesi gününden itibaren resmi imzaları attıracağız” şeklinde konuştu.

11 Eyl 2020 - 09:53 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.