Pamukova 1968 ligden çekiliyor

BAL 9.Grup temsilcilerimizden Pamukova 1968 Spor’da yaşanan sıkıntılar ve başarısız sonuçların ardından ligden çekilme kararı alındı.

ASIL KRİS PARASIZLIK

Yapılan açıklamada, özellikle son 2 haftada yaşanan hakem hataları nedeniyle böyle bir karar alındığı belirtilirken, “Vefa ve Gülbahçe deplasmanı ile en son kendi sahalarında oynadıkları Kalaycıspor maçında takımımız gaspa uğramıştır. Bu noktada maçlarımızı yöneten hakemlerin taraflı olduğuna değil de yetersiz olduğuna inanıyoruz. BAL Ligi STAJ görme yeri değildir. Bu ligde de Klasman hakemleri verilmeli stajyer hakemler değil” dendi. Bu çekilmenin asıl sebebinin ise, Belediye ile ters düşülmesi ve para krizi olduğu, bu saatten sonra hiçbir şey yapılmayacak olması gösterildi.

28 Kas 2019 - 11:50 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.