Ozanlargücü şokta!

İlimizi Kadınlar futbol 3.Liginde temsil eden Ozanlargücüspor ise lider karşısında alınan şok yenilgiyi halen üzerinden atamadı.

KADIN FUTBOLUNA BAKIŞ FARKI!

Ozanlargücüspor antrenör Özcan Sönmez, Karaman sahasında alınan bu yenilgiyi kendilerinin de beklemediğini belirterek, “Çamlıkspor takımını bu kadar beklemiyorduk ki öğrendiğimize gore, Milli takımda oynayan oyuncuları bile varmış. Daha önceki senelernden de tanıdığımız bildiğimiz bir takımdı ama doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar da iyi bir takım beklemiyorduk. Buna bir de maçın 4.dakikadısında yediğimiz gol eklenip, ardından da üst üste goller gelince resmen abondane olduk. Rakibimizi kutluyoruz. Ama şu bir gerçek, kadınlar futboluna bakış açılarımız bu maçta da ortaya çıktı” dedi.

20 Kas 2019 - 11:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.