KIŞLAÇAY SİL BAŞTAN!

Bu yıl emeği çalınan takımların başında gelen Süper Amatör Ligi temsilcisi Kışlaçayspor, bu sene gözünü şampiyonluğa dikti.

HAKKIMIZI YEDİLER

Yeşil siyahlı takımın başarılı antrenörü Ayhan Aldemir, halen emeklerinin çalınmasına büyük öfke kustuklarını belirterek, “6 takımdan 4 tanesinin alınıp 2 tanesinin alınmaması hangi vicdana ve adalete sığar. Play offu oynatın dedik oynatmadılar. Ama torbadan ama başka bir şekilde kura çekin dedik onu da yapmadılar. Gittiler kimleri istiyorlarsa onları aldılar. Tabii biz köy takımıyız ya, ne işimiz var di mi orda? Bu yüzden bu sene bunun acısını çıkarmak istiyoruz. Camia olarak bir araya gelip bir yol haritası çizeceğiz. Benim düşüncem, bu sene şampiyon olacak bir kadro kurup bizi almayanlara ağzının payını vermek” dedi

04 Eyl 2020 - 11:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.